Week 45 – koninginnendag 2009

Lekker aktief weekje achter de rug. Voor het eerst zwemmen met zwembandjes. De avond ervoor was het nog drama toen we de bandjes probeerden maar tijdens de zwemles was er niets aan de hand en vond Nicki het eigenlijk wel prima.

Tevens hebben we een fietshelm gekocht en dat is helemaal nog wennen. De eerste keer op de fiets was tijdens koninginnendag en dat vond madam nog behoorlijk lastig.

Het dametje is ondertussen zo groot dat ze in het winkelwagentje past en dat is natuurlijk ontzettend spannend, vooral als ze dingen mag vasthouden.

Wat ook heel erg leuk is, is TV kijken met mama en papa in bed in het weekend. Nicki haar volle aandacht gaat dan naar het beeldscherm en dat is erg grappig om te zien.

Dit is tevens de week dat Nicki voor het eerst in haar bed is gaan staan om speelgoed uit de mand naast haar bed te pakken. Je kon duidelijk merken dat ze er trots op was dat dit gelukt was.

In het weekend zijn we bij Rob en Lien wezen eten omdat Rob jarig was geweest. Lien had heerlijk gekookt en het was erg gezellig. Voor Nicki waren er zelfs poffertjes maar daar had ze helaas minder trek in.

Deze week was het ook de week van koninginnendag. Nicki’s eerste en ze had uiteraard een oranje outfit. We zijn lekker naar de vrijmarkt geweest en hebben wat leuk speelgoed gevonden waar ze erg blij mee was. We hoorden thuis pas dat er een aanslag op de koningin was gepleegt, en dat er vijf doden waren gevallen. Wij hebben in iedergeval een heerlijke dag gehad en zijn zelfs nog even wezen picknicken.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie