Week 48 – Consultatieburo

We hebben een lekker weekje achter de rug. Nicki wordt steeds ondernemender en ze wil steeds meer dingen zelf doen. Zoals bevoorbeeld yogurt eten. Iets wat zorgt voor hilarische momenten. Yogurt is trouwens haar favoriete toetje.

Vrijdag zijn we weer naar het consultatieburo geweest, en daar heeft Nicki een prikje gehad. Was erg pijnlijk en ze moest erg hard huilen. Verder was alles in orde en groet het dametje geheel volgens schema.

Tijdens het slapen wordt ze steeds onrustiger, en vooral bewegelijker, wat soms resulteert in een beentje tussen de spijlen…. Maar soms denk ik dat ze het bewust doet. Kijk maar hoe ze erbij zit in de buggy.

Omie is nog op visite geweest en heeft een heel leuk kado (alvast voor Nicki’s verjaardag) meegenomen. Een boederij van little people. Nicki vindt hem helemaal geweldig en speelt er elke dag mee. Ze zet dan heel precies alle beesten op hun plaats, en heeft een hoop lol.


1 reactie

  1. bettygathier - mei 26, 2009 at 15:18

    hoi poppedijn gisteren ging het reageren niet ff proberen. Wat zielig je pleister en al dat bloed gemene dokter he kusje van omie erop,heeft pap en mam al gedaan he nou van mij ook nogeen gemene prikken. Oh vreet je op als je de mand weer uit kruipt dus blijf maar zitten lieverd .Je kan aan mama vragen of ze een doek door je bed spijlen vlecht anders kom je misschien klem te zitten niet mee bemoeien omie denkt mn moeder zelf wel okiedokie troelewiets.Wat ben je lief aan het spelen met je boederrij fijn hoor dat je ,je zo vermaken kan lief kind lief mooi oh eet je weer op hoor. Omie heeft nog een foto van pap dat hij met opie s platenspeler aan het duvelen is, nou toen werd opie heel boos want pappa gooide een roosbokaaltje leeg in de picup, daat moest ik even aan denken als ik je bij pappa fotospullen zie staan jij mag ondernemen van joan en bas geldige mensen hou van jullie, dag allessie is gauw 12 juni verheug me op die dag eenjarige kleindochter ,wou dat je een tweeling was, kan geen genoeg van je krijgen dag lief lief allerliefste kind van de hele wereld dikke vette klapzoen van omiex

schrijf ook een berichtje / reactie