Week 49 – spelen en eten

De week begon met een bezoekje van Omie. En zij kon het niet laten om alvast een verjaardagskado mee te nemen. En dat was een erg goede zet wat Nicki is helemaal happy met haar little people boerderij. Verder vindt Nicki het erg leuk om ‘bellen’ te imiteren en boekje te lezen (lees: er een rotzooi van te maken)

Later ging papa een avondje stappen met Rob en hebben mama en Nicki hem uitgezwaaid op het station. Toen papa de volgende dag we terug was zijn we lekker gaan lunchen met zijn drieen bij bakkerij Bart. Dat vindt Nicki altijd een groot feest (bolletje kaas gaat altijd helemaal op).

Tijdens het winkelen hebben papa en mama alvast Nicki haar verjaardagscadeau gekocht en dat moet natuurlijk meteen aan de hele wereld verteld worden middels haar nieuwe telefoon. Zelf toen ze met papa in de hangmat lag was ze nog niet uitgebeld.

Deze week werd Aimee twee en dat was erg gezellig en Nicvki heeft zich prima vermaakt. En Aimee was erg in haar nopjes met haar keukenset en groentevariatie. De rest van de week is rustig verlopen en hebben mama en Nicki nog lekker van het zonnetje genoten. En Nicki heeft de trap ontdekt maar snapt nog niet hoe deze werkt… Gelukkig maar, want het kruipen is al intensief genoeg….


1 reactie

  1. bettygathier - mei 29, 2009 at 21:20

    hai lieve pappa van nicki , wat laat je me toch altijd genieten van al de foto s van jullie dochter , is echt geweldig elke keer weer lieverd bedankt en joan ook is ook een plezier om haar steeds te zien, de foto dat ze jouw uitzwaaien zijn me zo dierbaar bas ,als je dit niet deed zou ik ze nooit op die manier zien dank je wel lieverds. Ja Nicki en je verjaardagkaart enig enig ik zal er zuinig mee zijn , ik mis alleen de stokstaartjes, pappa vergeten of geen plaats meer, trots ben ik op jullie al alle foto s ja heerlijk om naar te kijken hoor dag lieve kinderen,heel veel lief van omie daaaag

schrijf ook een berichtje / reactie