Week 50 – weer een tandje en lekker mooi weer

Het was heerlijk weer deze week en het was natuurlijk pinksteren. Papa was dus een dagje extra vrij. Vanwege het mooie weer dus de ideale tijd om in de tuin te klussen, en dus de vlonder en de patio af te bouwen. Gelukkig is het erg mooi geworden en was het zware werk meer dan de moeite waard. Tevens heeft papa samen met buurman Jeroen een hek geplaatst zodat de buurtpeuters niet te water kunnen geraken.

Verder is Nicki vooral bezig met eten (cheezdippers deze week voor het eerst, en dat was een klieder succes)(rozijntjes, lekker peuteren met je kleine vingertjes)(pasta, gewoon kliederen)(en vers gebakken brood, omdat papa en mama waren vergeten om boodschappen te doen moesten ze zelf brood bakken), en spelen.

Vinnie de kat is nog steeds erg leuk om achteraan te kruipen en op het kinderdagverblijf gaat het allemaal erg goed. Nicki is altijd erg vrolijk en speelt met van alles en met iedereen. Iets wat wel vermoeiend is, maar gelukkig komt mama me elke avond halen en dan mag ik lekker achterin de auto naar huis.


2 reacties

  1. Rudy - jun 4, 2009 at 12:14

    Hi Joan en Bas, en Nicki natuurlijk…
    Wat een geweldig leuke site. Vooral die stripverhalen vind ik fantastisch. En wat is Nicki al gegroeid. Ik ben al weer bijna vergeten hoe snel dat gaat in het begin.
    Bedankt voor de uitnodiging voor de verjaardag van Nicki. We redden het niet om er bij te zijn, werk, school, sportclubs en andere verplichtingen, je weet wel … Misschien zien we jullie van de week nog bij Ineke. Anders later vast wel. Een fijne verjaardag gewenst in ieder geval.

  2. bettygathier - jun 4, 2009 at 19:09

    dag princepessa prachtige fotos weer van jou gos grietje wat wordt je groot ,zo meisjesachtig al heerlijk grietje ben je,Leuk op je kinderdagverblijf , zou wel eens mee willen om naar je te kijken, met zwemmen ook oh oh wat mis ik een hoop van je, maar pappa doet zijn best met al die leuke foto s he. En wat wordt de achtertuin mooi, en een hek zodat je niet te water gaat brrrrrrrrrrrrrrrrr verstandig hoor pap,toen je nog niet geboren was vroeg ik dat wel eens aan pap en mam, hoe doen jullie dat nou ,ohhhhhhhhh niks hoor dat moet ze maar leren hi hi, omie zegt altijd kleine kindjes maken grote kinderen wel verstandig, ik ben blij .Dit weekend gaan jullie naar schiermonnikoog he wordt goed weer wat zal je het prachtig vinden op de boot, ik hoop dat je netzo veel van de zee gaat houden als omie. Vrijdag naar oma in groningen dan is ze jarig, geef haar maar een kusje van omie, dag mn lief h.v.l. van je omie

schrijf ook een berichtje / reactie