Week 51 – terug van vakantie

Nadat we terug kwamen van Texel werd het weer gelukkig wat beter en kon Nicki lekker buiten spelen met haar nieuwe tent. Ze had nog meer dan genoeg energie over dus dat ging er wild aan toe.

Verder wilde ze graag voor het eerst zelf eten met een lepel. En zoals je je kan voorstellen is pasta misschien niet helemaal het juiste gerecht voor zo’n eerste try-out. Het levert in ieder geval wel mooie plaatjes op. En gelukkig hebben we snoetenpoetsers. Echter wordt Nicki daar niet helemaal gelukkig van.

Mama heeft een traktatie gemaakt zodat Nicki kan trakteren op het kinderdagverblijf. Kleine zakjes gevuld met een nijntjekoekje, een ballon en een badspeeltje. Deze zal ze de donderdag voor haar verjaardag uitdelen omdat ze vrijdag natuurlijk vrij is vanwege de papadag.

Omdat het zulk mooi weer was wilde we gaan BBQ-en, helaas begon het te regenen. Gelukkig konden we er nog wel een feestje van maken omdat we de keuken aan de tuin hebben.

Tot slot hebben we een nieuwe (kinderveilige) salontafel in de woonkamer. Eindelijk zijn we van de glazen tafel af. Ook Nicki heeft haar goedkeuring gegeven.


1 reactie

  1. bettygathier - jun 18, 2009 at 19:03

    hoi poppetje mooie foto s weer poppedijn, prachtige tent heb je van je oma gekregen wat leuk kun je heerlijk je eigen plekje van maken he, en wat een fijne tafel hebben jullie gekocht. En wat heeft je mamma prachtige traktaties gemaakt wat doet ze dat leuk enig hoor. Nou allerliefste grietje foto s van je verjaardag komen nog he, zal je vast verklappen een hele toffe verdag was het tot schrijfs toedeloe mn lief je omie

schrijf ook een berichtje / reactie