week 7 is voorbij

Weer een week verder. Gisteren was Nicki al weer 8 weken oud. Time flies when you are having fun…

Er is een hele hoop gebeurd, en sommige dingen hebben we al eerder verteld, maar toch hier een kleine opsomming van afgelopen week.

Vanwege de hitte wat probleempjes met slapen dus lekker veel bij mama en papa gelegen, en ook veel in de woonkamer op de loveseat bij papa.

Papa had voor mama het zwembad neergezet. Maar op een gegeven moment lag hij er zelf in te relaxen en toen mocht ik er van mama bij. Was wel erg leuk, maar omdat het al wat later op de avond was toch ook wel een beetje koud.

Omdat ik me zo druk maak, voornamelijk door de krampjes moet ik dus ook veel slapen en dat lukt niet altijd even makkelijk. gelukkig hebben mijn ouders een lekker groot bed en kan ik lekker bij ze wegkruipen. En de poes is dat helemaal met me eens. Alleen als hij zo dichtbij mij ligt dan kriebelt hij me wel met zijn oor in mijn oor, en ja dan doe ik geen oog dicht.

Gisteren was er heel erg hard onweer en de poes is dan heel erg bang. Hij komt dan direct schuilen onder mijn wiegje, want ik ben nergens bang voor en slaap overal doorheen.
Het blijft en gekke kat, althans dat zegt mijn vader altijd, die kat spoort niet.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie