week 8, de foto’s

Beetje druk geweest hier en daar dus niet echt aan de foto’s toe gekomen. Maar nu dan toch….

Was een raar weekje, Nicki had een paar dagen dat ze helemaal ontregelt was, met alle drukte vandien. En ze was dan ook vaak wakker. En altijd bereid om aandacht te vragen ongeacht de vermoeidheid.

Verder met mams wezen winkelen omdat papa jarig was, en er een kadootje gekocht moest worden. De grote verrassing was dat mama mijn rompertje versierd had en de hele keuken vol had gehangen met slingers.

Daarna weer veel behoefte aan aandacht van mama en zelf een dagje behoorlijk overgegeven. De eerste poltergeist-kots was een feit.

Maar ongeacht alle slapeloze momenten en het overgeven, zijn er toch voornamelijk vorlijke momenten en lach ik een hoop. Verder hangt er boven mijn box een hele leuke mobiel waar ik helemaal door geobserdeerd ben. En als mama de jungle-geluidjes aanzet heb ik helemaal geen aandacht meer voor de rest om mij heen.

En tot slot heb ik een nieuw spelletje geleerd, kiekeboe…. dat is pas lachen, verstoppen onder de knuffel en dan doe ik al zelf de knuffel opzij. Kortom het loopt allemaal lekker….


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie