week 9 is voorbij…

Vandaag 10 weken oud en alles gaat nog steeds super. Mama is zich voorzichtig aan het voorbereiden dat ze weer moet gaan werken en morgen heeft papa zijn eerste papadag. Verder is Oma Ien deze week langs geweest en zijn we lekker wezen wandelen.

Verder begin ik door te krijgen hoe ik dingen moet grijpen en begint het roze varkentje mijn lievelings knuffel te worden. En mijn assortiment aan gekke bekken wordt met de week gevarieerder. Verder bleek na een bezoekje aan het consultatie buro dat ik nog steeds volgens schema groei.


1 reactie

  1. betty gathier - aug 23, 2008 at 20:07

    prachtige plaatjes weer gos wat ziet ze er altijd leuk uit al die kleurtjes en het staat haar zo goed erg leuk hoor. en gefotografeerd worden is niet erg vlg nicki zo hardstikke leuk, wat een smoeltje heeft ze toch en ze verandert zo je ziet haar groeien , leuk dat haar oma er was dat was zeker genieten, joan ziet er ook hardstikke goed uit lekker hoor.Nou nicki de vakantie reaktie zijn ten einde en hoop je weer in het echt te zien dag lieverdje dag schatteke hele dikke knuf van Omie

schrijf ook een berichtje / reactie