Lekker veel meegemaakt deze 2 weken!

Wederom ontzettend veel gedaan de afgelopen twee weken. Als eerste zijn we bij oma op ziekenbezoek geweest in Groningen. Oma is geopereerd aan haar hand en gelukkig ziet het er hoopvol uit. De dag daarop zijn we bij Omie langs gegaan om haar verjaardag te vieren. Als cadeau hebben we haar een nieuwe kip gegeven. Iets wat in eerste instantie een erg goed idee leek. Echter moest deze de volgende dag al naar de kinderboerderij omdat de oude kip weinig tolerant was en de nieuwe kip stuk pikte. Later die dag lekker pannenkoeken gegeten en heerlijk gespeeld in de speeltuin.

De maandag daarop waren papa en mama vrij en moesten zij naar Amsterdam. Dit hebben we toen maar meteen gecombineerd met een dagje Artis. Wat een feest was dat. Nickita keek haar ogen uit. Het weekend daarop was Rob jarig en hadden papa en mama ook nog een feestje van Euronet (Joan haar oude werkgever). Kortom Omie kwam weer oppassen en mama en papa bleven slapen bij Rob en Lien.

Omie en Nicki hebben er weer een gezellig feestje van gemaakt en toen papa en mama de volgende dag thuis kwamen was het 1e paasdag. Omie had eieren verstopt en we hebben een heerlijke paasbrunch gegeten. Op tweede paasdag zijn we lekker een stuk gaan rijden met z’n drietjes en hebben geprobeerd om mooie ‘familie’ foto’s te maken. Die dag hebben we lekker afgesloten met een bezoekje aan een restaurant.

En toen was het de dag voor koninginnendag. Nicki mocht verkleed naar het kinderdagverblijf. Mama had Nicki haar haar in een mooie knot gemaakt en Nicki wilde graag als een danseresje en als een elfje verkleed. Mama heeft dat toen mooi weten te combineren. Op het kinderdagverblijf hebben ze Nicki ook nog mooi geschminkt en toen was het feest helemaal compleet.

Vrijdag was het koninginnendag. Met zijn drieen naar de vrijmarkt, daar heeft Nickita een paar mooie puzzels gekocht en als afsluiter hebben we lekker een ijsje en patatjes gegeten.

Al met al twee drukke maar wel erg leuke weken!


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie