Weer lekker weer….

Wat een heerlijk weer de afgelopen twee weken en wat een drukke tijd weer.

Elke twee weken zie ik toch weer een paar sprongen bij junior. Nu zit ze al zelf haar banaantje te snijden en haalt kattenkwaad uit met Maryse na het zwemmen. Als ze met papa gaat shoppen vind ze altijd wel een speelhoekje in de winkel en vermaakt ze zich uitstekend. En het kinderzitje in de AH winkelwagen is voor babies, grote meiden zitten in het voorste bakje (anders kan je toch niet helpen met het pakken van de boodschappen).

Omdat we een nogal gecompliceerde verjaardagskaart hebben bedacht voor dit jaar (bedankt mama), zijn we vroeg begonnen met de voorbereidingen en dus ook de fotostudio in. Dit leverde weer een aantal verrassende beelden op maar hierover later waarschijnlijk meer.

En toen gingen mama en papa een weekendje alleen weg, Omie kwam oppassen en die twee boefjes hebben zich prima vermaakt. Lekker wandelen naar de speeltuin, lunchen in de tuin en samen lekker relaxen. Achteraf natuurlijk even via de telefoon Omie bedanken.

Voor de laatste maal naar de oogarts en een basisschool uitzoeken maar dat hebben jullie al eerder kunnen lezen.

En ondertussen werd het weer alleen maar mooier en mooier. Kortom de zandbak gevuld en een tuin vol met buurkoters. Lekker spelen, zandtaarten maken, krijten op het schoolbord, nog meer zandtaarten maken. Een plantenkasje vol planten met papa, (en goed in de gaten houden hoe ze groeien). En ook weer een poging om het fietsen onder de knie te krijgen (gaat gelukkig steeds beter).

Helaas ook wat slechter nieuws, Oma (Groningen) was weer gevallen, deze keer op het hete fornuis, en ze heeft toen lelijk haar hand verbrandt. Kortom Oma mocht weer een paar dagen naar het ziekenhuis zodat ze de 3e graads brandwonden konden herstellen. Gelukkig gaat het al een heel stuk beter met haar.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie