weer twee weken verder

Twee drukke weken achter de rug maar wel leuke dingen gedaan. Julie werd 4 en we zijn op visite geweest bij Cinthia,Pieter, Dionne, en Vallerie. En we zijn ook nog op visite geweest bij Pitty, Steven en de kids. Kortom erg druk allemaal maar wel gezellig

Nicki heeft een nieuw spelletje geleerd en dat is dat je met je vinger elkaars vingertop aanraakt en dan een hard geluid maakt, de lol die ze daaraan beleeft is niet normaal meer. De papa en mamadag is nog steeds omgeruild, dus zwemmen doen Nicki en mama samen.

Lopen gaat ook steeds beter en Nicki kent bijna geen vrees. Met als gevolg dat ze weer onder de blauwe plekken zat, krassen op haar gezichtje, en nu ook haar eerste blauwe oog. Tja dat krijg je ervan als je een tuinkrukje probeert te koppen

Nicki is behoorlijk verwend. Eerst had papa een kinderorgeltje gekocht. Een enorm succes, Nicki leeft zich helemaal uit en beleeft er een hoop plezier aan. De week daarop kwam papa thuis met een houten poppenwagen thuis. Meteen moest deze uitgeprobeerd worden en moesten alle knuffels en poppen in de wagen zodat het dammetje ermee door de keuken en de hal kon stappen.


1 reactie

  1. acsnip@home.nl - sep 19, 2009 at 12:54

    hoi wijffie,wat fijn dat ik weer nieuwe beelden van je zie en op zo’n manier kan zien hoe snel je groeit en actie onderneemt.
    Je bent net zo’n bezig grietje als je mamma, die was ook met alles in de weer en overal even nieuwschierig naar.
    Ondanks alle mooie foto’s heb ik toch een enorme heimwee naar jullie alledrie en hoop jullie zo snel mogelijk een keer te zien,mama moet maar eens met oma mailen wanneer er een beetje tijd is en wanneer jij mij kunt zien.
    Hele dikke kus en knuffel oma

schrijf ook een berichtje / reactie