Wendag Kinderdagverblijf

Nou, de eerste wendag op het KDV zit erop. Dit keer met mama, maar volgende keer moeten mama en ik het alleen rooien. Vooral mama vind dit erg moeilijk en dat terwijl het gisteren best goed ging. Na een goed lopend ochtendritueel samen met papa kwamen we om 09:30 aan bij Beregoed en was het tijd voor een slaapje. Dit lukte niet zo goed omdat er een mede KDV genootje heel hard lag te huilen en dan is het motto “if you can’t beat them join them” dus ook maar een goeie keel opgezet.

Mams heeft het een tijdje aangehoord en is toen toch maar even komen troosten, dat hielp niet. Uiteindelijk maar een kort dutje gedaan op mama’s schouder, waarna Wies “1 van de leidsters” de fles heeft gegeven. De hele 200 ml. ging erin als zoete koek, even uitbuiken en spelen in de box en toen weer het bedje in voor weer een potje huilen en een kort dutje. Ook mam’ moest huilen toen Wies vroeg hoe ze het vond dat ze de kleine meid straks 3 dagen per week daar zal moeten laten, daar wordt ze namelijk erg verdrietig van.

Toen om 12:00 naar huis waar ik in mijn eigen bedje nog heerlijk 2 uur heb geslapen, om vervolgens lekker knus een uur+ aan de voedselbron van mijn voorkeur te blijven hangen. Mijn mams


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie