Ziekenhuis, Zomerfeest en koekjes bakken…

Weer twee drukke weken achter de rug. We hadden gelukkig wel mooi weer en daar hebben we dan ook flink gebruik van gemaakt. Lekker buiten spelen met de buurmeiden.
Verder hebben Nicki en papa koekjes gebakken en lekker rondgereden in de cabrio. Iets wat Nicki maar wat stoer vindt. Papa en mama hadden een uitje met papa zijn nieuwe bedrijf en daarom kwam Omie oppassen. Dit viel tegelijkertijd met het zomerfeest van het kinderdagverblijf. Dus daar zijn Omie en Nicki samen naar toe geweest. En ze hebben heel veel lol gehad samen. De maandag daarop moesten we met Nicki naar het ziekenhuis voor de uitleg over de epipen en voor een bezoek aan de diëtiste. We zijn ook meteen bij de orthopeed langs geweest.

De Epipen valt gelukkig mee en is makkelijk in gebruik. Het mooie was dat Nicki haar kinderdagverblijf ook aanwezig was (met z’n 3-en). Dus voor Nicki was het erg gezellig en voor de rest vooral erg leerzaam. De diëtiste wist ons te vertellen dat Nicki gewoon brood mag eten en heeft ons verder nog een hoop tips gegeven waar we wel en waar we niet aan hoeven ten denken. Tot slot was het bezoek aan de orthopeed ook verhelderend. Nicki heeft corrigeerbare platvoetjes, met andere woorden ze is lui wat betreft de stand van haar voeten en met de jaren zal ze zelf gaan beseffen dat ze anders op haar voeten moet gaan staan. (Anders wordt je natuurlijk nooit een danseres….)

Kortom weer twee enerverende weken, en we hebben we een hoop lol gemaakt


2 reacties

  1. bettygathier - okt 14, 2011 at 17:54

    Dag snoetje wat een leuke foto weer ,en wat ben je weer druk met van alles, je vriendinnetjes koekjes bakken film kijken, he lekkere griet van me toedeloe kus Omie

  2. bettygathier - okt 14, 2011 at 18:04

    Zomerfeest met mijn kleindochter wat leuk Omie was ook een beetje zenuwachter hoor,voor het eerst met mn grietje in de auto pffff, nou daar gaan ze hoor nic naast me enig dak open zon op ons bol,zegt nicki goh heb jij ook een cabrio!!!!!!!! Je wist ook de weg wel ,naar rechts weer naar rechts nu links Omie hi hi,geweldige griet,aangekomen,zei tegen de juffen Kijk dit is nu mijn Omie dan stapte je parmantig door en de volgen, kijk dit is nou mijn Omie zooooooooooo gaaf en Omie maar bulken van trots.Ik ben een beetje dom geweest om geen foto s te maken op het strand park van Luna, want dat was zo gaaaaaaaaaaf Nic volgende keer help me herinneren okiedokie.Je ing toen s avonds om zeven uur naar bed mij voorlees verhaaltje was nog niet uit toen sliep je al,Omie ging om half negen slapen en we werden beiden om half negen de vlg.ochtend wakker lekker uitgeslapen wat een heerlijk weekend hvl Omie

schrijf ook een berichtje / reactie