Zo lief!!!

Nicki heeft een tijdje terug van papa een portemonnee gekregen. En af en toe mag ze daar wat kleingeld in stoppen dat ze van mama of papa (of wie dan ook) krijgt.

Afgelopen maandag, op mamadag, gingen Nicki en mama shoppen en toen moest de portomonnee ook mee. Nicki heeft toen uit zichzelf het idee gevat dat ze voor Vinnie een cadeau wilde kopen. Van haar eigen centjes. En zo geschiedde het.

Mama en Nicki samen naar de dierenwinkel een daar heeft ze toen een witte muis een een kikker (gevuld met catnip) gekocht. Eenmaal thuis, zo trots als een pauw Vinnie zijn cadeautjes gegeven. En wat was hij er blij mee. Vooral de kikker moest uitvoerig geknuffelt worden. Dat was dus een enorm succes!

De volgende dag was ze toch wel een beetje teleurgesteld omdat Vinnie de muis flink had gesloopt (staart eraf, ogen weg) Maar ja dat moet hij natuurlijk zelf weten, eens gegeven blijft gegeven.


1 reactie

  1. Betty Spaggettie - feb 11, 2011 at 18:37

    Hi Liefje wat ontzettend lief van je, dat je nu al weet wat een heerlijk gevpel het is om iets voor andere te kopen, heb je zeker van mij denk je niet????.Wat een heerlijk grietje ben je toch oei hou zoveel van je. Is wel jammer dat de foto heeeeel groot worden, zo groot dat ik ze niet kan bekijken .Dag allessie van me dikke kus van Omi toedeloe

schrijf ook een berichtje / reactie