Zomervakantie!

Logeren bij Omie in Bilthoven en papa en mama lekker een weekendje met z’n tweetjes naar Soestduin. Even er lekker tussen uit en voor Omie een lang verwachte wens die is uitgekomen. Verder was het de laatste week school voor Nicki en dat was een erg leuke dag met een musical. Het verhaal van roodkapje. Nicki was nog te kort op school om mee te doen maar het kijken vond ze ook erg leuk.

Het volgende weekend naar Oma in Groningen. Die had helaas een aanval gehad en was niet helemaal helder. Op zich gelukkig dat we even langs gingen maar voor Nicki was het minder gezellig. Al hoewel daar leek ze zelf weinig last van te hebben.

Verder heeft papa een nieuwe TV gekocht, een 3D-TV en dat vind Nicki maar wat gaaf. Stoer zo met een 3D-brilletje op je neus. Deze week ook nog met mama naar haar werk waar je lekker hebt zitten kleuren en kletsen met Jelle. En vanwege het mooie weer had mama je zwembad neergezet en dat was natuurlijk groot feest. Je werd sowieso verwend door mama, lekker naar de McDonalds, tompoezen eten bij de Hema, en samen spelen met nagellak en lippenstift. Wat een feest!

Verder ben je met papa naar de tandarts geweest en dat was eerst heel spannend maar daarna erg leuk. Je moet wel een beetje beter poetsen, dus daar gaan we aan werken.

Al met al twee hele drukke weken maar wel erg leuk!


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie