Zwemmen, Kabouterpad, Cruisen, en logeerpartijtjes

Elke vrijdag trouw naar zwemles. En dat gaat elke week steeds beter. Nicki wordt ook steeds brutaler tijdens de les maar gelukkig heeft zwemjuf Fronie alles goed onder controle.

Verder was er deze week ook het kabouterpad. Op school gaan de kinderen dan een uurtje onder begeleiding van de juf en een paar ouders leuke opdrachten doen in de natuur. Deze keer vond het plaats in de mooie achtertuin van een oude juf (Juf Joke). Kijk vooral ook even naar de speciale editie van het stripdagboek.

Nicki heeft bij de familie Filmer gelogeerd omdat papa en mama naar de introductie avond moesten van de pleegzorg bij Parlan in Alkmaar. en later die week bleef Bryan bij ons logeren omdat zijn papa en mama een feestje hadden. erg gezellig allemaal. En de kids waren erg blij toen papa patatjes ging halen.

Verder hebben we nog een avontuur beleefd. Op uitnodiging van mama haar werk mochten we met alle colega’s (en partners en familie) logeren op de SS Rotterdam, in Rotterdam. Eerst hebben we lekker geluncht in de Euromast en later hadden we nog een mooie rondleiding door de machinekamers van dit mooie schip. ‘s avonds hebben we op de boot gegeten en was er een feestje. En als toefje op de taart heeft Nicki de kleurwedstrijd gewonnen. Kortom, twee lekkere weken.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie